AGV CORSA R MATT BLACK - SIZE: L

Merk: AGV
€500,00
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8026656629152
Informatie

Product beschrijving AGV CORSA R

De AGV CORSA R is de opvolger van de populaire AGV Corsa. Het is een helm die perfect is voor zowel het circuit als op straat. De Corsa R is verbeterd op veel punten ten opzichte van de Corsa. De helmschaal bestaat uit een carbon, kevlar en composiet mix.  De luchtinlaten zijn te bedienen tijdens het rijden. De voering is verstelbaar afhankelijk van de voorkeur van de rijder.

Veiligheid AGV CORSA R

De Corsa R  Schaal is extreem sterk en licht tegelijk. Hij komt in 4 verschillende schaalmaten. De binnenvoering is aan te passen voor de perfecte pasvorm, wat bijdraagt aan de veiligheid. De helm is ontworpen om een impact naar het sleutelbeen te minimaliseren bij een val. De binnenkant van de schaal is van meerdere dichtheden EPS, om verschillende impact scenario’s te absorberen. Dankzij het Quick Release Systeem kan in geval van nood de voering snel en eenvoudig verwijderd worden van de helmschaal. De helm wordt met een dubbel-D sluiting geleverd.

Ventilatie AGV CORSA R

De Corsa R heeft een Geïntegreerd Ventilatie Systeem (IVS) met 5 grote luchtinlaten en 2 luchtuitlaten aan de achterzijde. De positie van de topventilatie heeft een maximale ventilatie als resultaat. De interne luchtkanalen bij de kin zorgen ervoor dat de lucht goed verdeeld wordt over het vizier oppervlak.

Isolatie AGV CORSA R

Wat betreft het reduceren van het geluid wordt er een kinbeschermer en windgeleider meegeleverd. De aerodynamica en de voering zijn sterk verbeterd, wat ook bijdraagt aan het verminderen van de geluidsoverlast. De verschillende schaalmaten zorgen ervoor dat de Corsa R nauw aansluit op verschillende hoofdtypen. Dit heeft een betere isolatie als gevolg.

Vizier AGV CORSA R

De AGV Corsa R wordt geleverd met een New Class Optic 1 vizier met 100% Max Vision  Pinlock® 120, Met een dikte van tussen de 4 en 5 mm. Dit vizier heeft een anti condens technologie en een zeer ruim zichtveld van 85 graden verticaal en 190 graden horizontaal. Het vizier sluitingssysteem (VLS) gaat het onbedoeld openen van het vizier tegen. Het Race 3 vizier heeft het grote voordeel van twee sluitingsstanden. In de stad rijdt je met een licht geopend vizier, en wanneer je vervolgens de snelweg oprijdt, klik je het vizier volledig dicht. Het Rapid visor release system, maakt het mogelijk om het vizier snel en eenvoudig te vervangen zonder gereedschap.

Voering AGV CORSA R

De verbeterde dubbelzijdige voering bestaat uit aan de ene kant shalimar (warme) en de andere kant Ritmo (koele) textiel. De zachte shalimar stof voelt warm aan en is warmte isolerend. De frisse Ritmo stof voelt glad en koel aan. De voering is antibacterieel, wasbaar en gemakkelijk verwijderbaar. De helm voelt erg comfortabel aan om het hoofd.

Eigenschappen AGV CORSA R

Type helm: Integraal Helm
Materiaal van de schaal: carbon , kevlar en composiet mix
Buitenvizier:  Class 1 vizier met 100% Max Vision Pinlock geleverd
Sluiting: zeer stevige Dubbel D sluiting
Binnenvoering: uitneembaar, wasbaar, vochtregulerend, antibacterieel, ademend, zacht en comfortabel
Helmschaal: komt in 4 maten
Ventilatie: volledig vernieuwde IVS ventilatie met 5 luchtopeningen voor en 2 achter
Gewicht: ±1345 gr
ECE-2205 goedgekeurd.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »